Waarom een website?

Ondek hier waarom een website ook voor uw bedrijf noodzakelijk is!
Een website is het uithangbord van uw bedrijf. In deze tijd mag voor geen enkel bedrijf een website over het hoofd gezien worden. Het internet is immers de eerste plaats waar mensen zoeken als ze goederen of diensten nodig hebben. Maar een website heeft veel meer voordelen dan de meeste mensen denken, zo zijn er tal van redenen waarom een website ook voor jouw bedrijf een goed idee is.
  • Het geeft informatie over je bedrijf, waardoor je proactief op vragen van je klanten kan antwoorden bv: Welke diensten levert u? Wanneer, hoe en waar kan ik u bereiken? Wat is de prijs? Wanneer bent u beschikbaar? En ga zo maar voort!
  • Je website fungeert ook als een zeer goedkope vorm van reclame, aangezien een website tegenwoordig veel meer mensen bereikt dan een advertentie in een krant of tijdschrift.
  • Bedrijven met een website zorgen er ook voor dat potentiele klanten meer vertrouwen krijgen in de producten die het bedrijf aanbied omdat er op de website al enkele voorbeelden te vinden zijn. Hierdoor worden de verwachtingen van uw klanten reeds ingevuld.

Responsief

Uw website is geschikt voor alle toestellen!
De opkomst van Tablets en smartphones heeft ook een grote invloed op uw website. Terwijl vroeger websites steeds bezocht werden met een computer of latop die ongeveer dezelfde schermgrootte hebben, is dit nu totaal anders. Er zijn zoveel verschillende modellen van smartphones, tablets, hybride-laptops, en wie weet welke nieuwe toestellen komen er nog bij? Het is dus duidelijk dat je website aangepast moet worden aan het toestel, en vooral de schermgrootte van het toestel, waarmee de site bezocht wordt. Bij Appsalo zorgen we er steeds voor dat de website zich volledig aanpast naargelang het soort toestel waarmee uw klant uw website bezoekt.
Desktop Laptop iPad Tablet Android Windows Phone iPhone

Wat heb ik nodig?

Hier vindt u de juiste website voor uw bedrijf
Een website kan veel verschillende vormen aannemen. Wist je bijvoorbeeld dat er een verschil is tussen een website en een webapplicatie? Hoewel een webapplicatie ook onder de term website valt, is er een groot verschil. De meeste websites op het internet zijn geen webapplicaties. Men spreekt over een webapplicatie wanneer de webiste bepaalde 'logica' bevat. Dit kan zich vertalen in zeer uiteenlopende zaken, enkele voorbeelden zijn: prijssimulatie, foto's bewerken, een webshop en nog veel meer. Appsalo maakt voor u een website of webapplicatie naargelang wat u van uw klanten verwacht.
Verder is er nog een belangrijke overweging die je moet maken als je een website laat maken, en dat is of je zelf instaat voor het aanpassen van de inhoud ervan, of je dit aan ons overlaat. Wanneer je zelf de inhoud van je website wil aanpassen zal je website voorzien worden van "Content Management Systeem" ofwel CMS. Op deze manier kan je zelf teksten wijzigen, foto's en nieuws toevoegen of zelfs volledig nieuwe pagina's aanmaken.
Wanneer je zelf een website laat maken stel je jezelf best eerst de volgende vragen:
  • Wat is het doel van mijn website?
  • Verwacht ik interactie van mijn bezoekers, of is de website louter informatief?
  • Moet de inoud van mijn website regelmatig aangepast worden?
Als u niet goed weet waar u moet beginnen, geven wij u graag advies en antwoorden we op al uw vragen.

Wie vindt mijn website?

Lees hier hoe uw klanten uw website kunnen vinden.
Een website hebben is goed, maar als uw klanten uw website niet kunnen vinden, heeft u er natuurlijk niets aan. Vandaar dat wij steeds het nodige doen om ervoor te zorgen dat uw website terug te vinden is wanneer er naar gezocht wordt met verschillende zoekmachines zoals onder andere Google, Bing, Yahoo, …. Zo bent u gerust dat uw klanten, uw website altijd en overal kunnen vinden.
Google Bing Yahoo Search
 

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kies uw voorkeuren: