Onze aanpak

Lees hier over onze persoonlijke aanpak.
Bij Appsalo behandelen we onze klanten en hun projecten met de uiterste zorg. Onze belangrijkste waarden zijn: een persoonlijke aanpak, een complete oplossing en een kwaliteitsvolle service.

Persoonlijk

Bij Appsalo weten we dat elke klant uniek is. Wij luisteren naar uw wensen, en helpen u bij het maken van de juiste beslissingen. Natuurlijk kan u ook altijd rekenen op ons deskundig advies.

Compleet

Wij bieden u een totaaloplossing aan. Design, Programmatie & Hosting. Zoek niet langer naar meerdere partners voor uw website & software, bij Appsalo vindt u alles onder 1 dak.

Kwaliteit

Websites & applicaties door ons ontwikkeld zijn steeds gemaakt met de nieuwste technologie├źn en innovaties. Als u kiest voor Appsalo bent u zeker van een hoogwaardige oplossing die future proof is.

Wie?

Sander Van Looveren, zaakvoerder Appsalo

Appsalo is opgericht door Sander Van Looveren. Hij is al sinds 2012 werknemer bij ABC-Groep, en heeft nu dus ook in bijberoep zijn eigen zaak. Hij is ABC-Groep zeer dankbaar voor de kennis die hij daar nog dagelijks opdoet. Hierdoor heeft hij al heel wat ervaring in grote en middelgrote projecten.

Zijn passie voor IT en meer specifiek websites en software dateert al uit zijn kindertijd. Hij is al van kleins af, aan het bijleren over de verschillende technologie├źn in de IT sector. Dit is natuurlijk een absolute must als je up-to-date wil blijven. Ook nu schoolt hij zich nog dagelijks bij en legt hij officiele Microsoft examens af. Bijgevolg kan je hem ook aanspreken als Microsoft Certified Solution Developer (MCSD).

De websites en software gemaakt door Appsalo is steeds gebouwd op het .Net framework, dit is een hoogwaardige technologie die ontwikkeld is door Microsoft en over de hele wereld gebruikt wordt. Het bestaat al sinds 2002, wat een eeuwigheid is in de IT wereld, en heeft zijn betrouwbaarheid dus reeds bewezen.